hvor mange førtidspensionister er der i danmark
Hvordan opnår man førtidspension i Danmark?
For at opnå førtidspension i Danmark, skal man først og fremmest have en varigt nedsat arbejdsevne på mindst 50%. Derudover skal man have været under behandling og forsøgt at få behandlingsmuligheder i mindst to år. Hvis det på trods af behandling ikke er muligt at opnå en bedring, kan man ansøge om førtidspension.
Hvem kvalificerer sig til førtidspension?
Som tidligere nævnt, er forudsætningen for at opnå førtidspension, at man har en varigt nedsat arbejdsevne på mindst 50%. Derudover skal man have været under behandling i mindst to år, og det skal dokumenteres, at man har forsøgt at forbedre sin tilstand.
Hvor mange førtidspensionister er der i Danmark?
Ifølge tal fra Danmarks Statistik modtog 209.000 personer i 2020 en eller anden form for førtidspension. Dette er et markant stigningstal i forhold til 2010, hvor tallet var på 175.000 førtidspensionister. Derudover har tallet ligget stabilt i de seneste år.
Hvad er årsagerne til antallet af førtidspensionister i Danmark?
Et af de største spørgsmål, der opstår, når man taler om antallet af førtidspensionister i Danmark, er årsagerne til, hvorfor antallet stiger. Der kan være flere faktorer, der spiller ind. Én af de mest væsentlige faktorer er muligvis øget opmærksomhed omkring funktionsnedsættelser, hvilket gør det lettere for folk at ansøge om førtidspension. Derudover kan stigningen også skyldes en højere forekomst af sygdomme og funktionsnedsættelser, som eksempelvis skader på arbejdspladsen eller øget stress på arbejdspladsen.
Hvordan påvirker førtidspensionister den danske økonomi?
Førtidspensionister kan påvirke den danske økonomi på forskellige måder. På den ene side kan deres modtagelse af ydelser påvirke statsbudgettet negativt. På den anden side kan førtidspensionister også bidrage til samfundet, hvis de på trods af deres funktionsnedsættelse stadig kan deltage i samfundet på andre måder, for eksempel ved at deltage i frivilligt arbejde.
Hvilke politiske initiativer er blevet taget for at reducere antallet af førtidspensionister i Danmark?
Som følge af stigningen i antallet af førtidspensionister, har der været et stigende politisk fokus på at reducere antallet af personer, der modtager førtidspension. Et af de mest effektive initiativer i den forbindelse var vedtagelsen af førtidspensionsreformen i 2013, der har skabt fokus på, at flere personer skal forsøge at vende tilbage til arbejdsmarkedet igen. Derudover er der blevet investeret mere i rehabilitering og behandling i håbet om, at flere mennesker vil kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet igen.
FAQs:
Hvor mange kontanthjælpsmodtagere er der i Danmark?
Ifølge tal fra Danmarks Statistik var der i perioden 2019-2020 omkring 64.300 kontanthjælpsmodtagere i Danmark.
Førtidspensionister check
Førtidspensionister modtager en fastsat ydelse, der varierer i forhold til deres behov og alder.
Folkepensionister i Danmark
Folkepensionister i Danmark er personer, der har nået den rette alder, hvor de kan gå på folkepension. For at opnå folkepension, skal man have opfyldt en række krav om arbejdstid og indkomst.
Hvor mange folkepensionister er der i Danmark?
Ifølge tal fra Danmarks Statistik var der i 2020 omkring 1.158.500 folkepensionister i Danmark.
Hvor mange børn er der i Danmark?
I 2021 var der ifølge Danmarks Statistik omkring 1,8 mio. børn i Danmark under 18 år.
Hvor mange folkepensionister får ældrecheck?
Ældrechecken afhænger af en række faktorer, herunder folkets pension, medicinske udgifter og andre relevante faktorer, men ifølge tal fra Danmarks Statistik modtog cirka en tredjedel af folkepensionisterne i 2019 ældrecheck.
Førtidspensionister 2023
Der er ikke nogen konkrete forudsigelser om antallet af førtidspensionister i 2023, da dette afhænger af forskellige faktorer, der spiller ind i Danmark, eksempelvis økonomisk vækst og antallet af personer med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse.
Hvor mange har kun folkepension?
Ifølge tal fra Danmarks Statistik var der i 2020 omkring 68.900 personer, som kun modtog folkepension som eneste form for indkomst.
Keywords searched by users: hvor mange førtidspensionister er der i danmark hvor mange kontanthjælpsmodtagere er der i danmark, førtidspensionister check, folkepensionister i danmark, hvor mange folkepensionister er der i danmark, hvor mange børn er der i danmark, hvor mange folkepensionister får ældrecheck, førtidspensionister 2023, hvor mange har kun folkepension
Categories: Top 20 hvor mange førtidspensionister er der i danmark
Hvor Mange ‘Fattige’ Findes Der I Danmark 🤔
Hvor meget tjener en førtidspensionist om året?
Hvad er en førtidspension?
En førtidspension er en ydelse, der gives til personer, der på grund af en alvorlig sygdom eller skade ikke længere er i stand til at arbejde. Førtidspensionen er en form for offentlig forsørgelse og er en del af det danske sikringssystem, der hjælper personer med at opretholde en vis levestandard, selvom de ikke kan arbejde.
Hvordan ansøger man om førtidspension?
For at ansøge om førtidspension skal man kontakte kommunen, hvor man bor. Det er kommunen, der træffer afgørelse om, hvorvidt man er berettiget til førtidspension. For at få en førtidspension skal man kunne dokumentere, at man har en alvorlig sygdom eller skade, der gør, at man ikke længere kan arbejde. Derudover skal man have afprøvet andre muligheder for at opretholde tilknytningen til arbejdsmarkedet, f.eks. ved hjælp af jobafklaringsforløb eller andre former for beskæftigelsesindsatser.
Hvor meget tjener en førtidspensionist om året?
Førtidspensionen er en fast ydelse, der udbetales månedligt til førtidspensionister. Størrelsen af førtidspensionen afhænger af flere faktorer, herunder personens beskæftigelseshistorik, årsagen til førtidspensionen og ægtefælles eller samlevers indkomst.
Et hovedgebyr og et år i 2019 fik en fuld førtidspensionist en månedlig ydelse på 14.302 kroner før skat. Hvis førtidspensionisten har børn, der bor hjemme, kan der udbetales tillæg til dækning af deres forsørgelse. Hvis ægtefællen eller samleveren har en indtægt, kan det betyde, at førtidspensionen reduceres eller helt bortfalder.
Hvor meget må en førtidspensionist tjene ved siden af førtidspensionen?
En førtidspensionist kan i visse tilfælde tjene penge ved siden af førtidspensionen uden at påvirke størrelsen af førtidspensionen. Dette kaldes for en beskæftigelsesgrad, og den fastsættes individuelt af kommunen.
Beskæftigelsesgraden fastsættes ud fra den enkeltes arbejdsevne og eventuelle arbejdsmarkedsmuligheder. Hvis man har en beskæftigelsesgrad, kan man tjene op til en vis grænse uden at skulle betale skat af indtjeningen eller uden at få sin førtidspension reduceret.
Hvad kan førtidspensionen bruges til?
Førtidspensionen kan bruges til at dække personens udgifter til dagliglivet, herunder bolig, mad, tøj og sundhedspleje. Førtidspensionister kan også bruge pengene på fritidsaktiviteter og andre former for underholdning.
Hvad kan man gøre, hvis man er utilfreds med størrelsen af sin førtidspension?
Hvis man er utilfreds med størrelsen af sin førtidspension, kan man klage til kommunen. Man kan også kontakte Ankestyrelsen, som kan hjælpe med at afgøre klagesager om førtidspension.
FAQs
– Er alle førtidspensionister sikret den samme ydelse?
Nej, størrelsen af førtidspensionen afhænger af flere faktorer, herunder personens beskæftigelseshistorik, årsagen til førtidspensionen og ægtefælles eller samlevers indkomst.
– Kan en førtidspensionist tjene penge ved siden af førtidspensionen?
Ja, i visse tilfælde kan en førtidspensionist tjene penge ved siden af førtidspensionen uden at påvirke størrelsen af førtidspensionen. Dette kaldes for en beskæftigelsesgrad, og den fastsættes individuelt af kommunen.
– Hvor kan man klage over størrelsen af sin førtidspension?
Hvis man er utilfreds med størrelsen af sin førtidspension, kan man klage til kommunen. Man kan også kontakte Ankestyrelsen, som kan hjælpe med at afgøre klagesager om førtidspension.
Hvor meget er førtidspension i Danmark?
Hvad er førtidspension?
Førtidspension er en økonomisk støtteordning, der er beregnet til at hjælpe mennesker, der på grund af langvarige eller permanente helbredsproblemer eller handicap ikke kan arbejde på fuld tid. Førtidspensionen er en grundlæggende sikkerhedsnet for folk, der ikke kan tjene til livets ophold på grund af deres helbredstilstand.
Hvordan ansøger man om førtidspension?
For at ansøge om førtidspension skal man kontakte sin kommunes socialforvaltning. Socialforvaltningen vil undersøge ansøgerens helbredstilstand og fastslå, om vedkommende opfylder betingelserne for at modtage førtidspension. Denne proces kan omfatte en lægeundersøgelse og en vurdering af ansøgerens evne til at arbejde. Når man har fået tildelt førtidspension, vil man modtage en fast månedlig ydelse for at dække ens leveomkostninger.
Hvor meget er førtidspension i Danmark?
Førtidspensionssatsen varierer afhængigt af flere faktorer, inklusive ens alder, civilstand, eventuelle børn og andre faktorer. I juni 2021 var den højeste førtidspensionssats for en enlig person uden børn 15.117 kroner om måneden. For gifte eller samlevende personer uden børn var den højeste førtidspensionssats 13.035 kroner pr. måned pr. person. Hvis man har mindreårige børn, vil man modtage en ekstra ydelse på ca. 2000 kroner pr. måned pr. barn.
Hvordan reguleres førtidspensionen?
Førtidspensionen reguleres årligt i forhold til inflationen. Dette betyder, at satsen for førtidspension vil stige en smule for at tage hensyn til den stigende leveomkostninger i samfundet.
Hvordan påvirker andre ydelser førtidspensionen?
Hvis man modtager andre ydelser, kan disse påvirke satsen for ens førtidspension. Det kan for eksempel omfatte arbejdsløshedsunderstøttelse eller sygedagpenge. Hvis man modtager en anden ydelse, vil førtidspensionen reduceres en smule for at tage hensyn til den modtagne ydelse. Hvis man har indtægter ud over førtidspensionen, kan dette også påvirke ens ydelse.
Hvornår stopper førtidspensionen?
Førtidspensionen kan ophøre, hvis ens helbredstilstand forbedrer sig betydeligt, og man er i stand til at arbejde på fuld tid. Man kan også miste førtidspensionen, hvis man flytter til udlandet i mere end seks måneder eller gifter sig med en person, der har en indkomst, der overstiger en vis grænse. Hvis ens helbredstilstand forbedrer sig en smule, men ikke nok til at kunne arbejde på fuld tid, kan man fortsat modtage en mindre ydelse.
FAQs
Hvilken alder kan man modtage førtidspension?
Der er ingen fastsat aldersgrænse for at modtage førtidspension. Det afhænger af ens helbredstilstand og evne til at arbejde på fuld tid.
Hvad er den gennemsnitlige varighed af førtidspension i Danmark?
Den gennemsnitlige varighed af førtidspension i Danmark er ca. 12 år.
Hvad sker der, hvis ens helbredstilstand forværres, mens man modtager førtidspension?
Hvis ens helbredstilstand forværres betydeligt, mens man modtager førtidspension, kan man ansøge om at få sin førtidspension øget. Man vil blive vurderet igen for at fastslå, om man opfylder betingelserne for at modtage en højere sats.
Kan man arbejde, mens man modtager førtidspension?
Man kan arbejde lidt ved siden af at modtage førtidspension, men der er nogle grænser for, hvor meget man kan tjene. Hvis man overskrider disse grænser, kan man miste sin førtidspension.
Er førtidspension skattepligtig?
Ja, førtidspension er skattepligtig. Reglen omfatter også andre sociale ydelser i Danmark.
Hvordan påvirker førtidspension min pensionsopsparing?
Hvis man modtager førtidspension, vil man ikke have mulighed for at opbygge sin pensionsopsparing yderligere. Man vil dog fortsat kunne få udbetalt eventuelle opsparinger, man allerede har.
Konklusion
Førtidspensionen er en vigtig økonomisk støtteordning, der hjælper mennesker med helbredsmæssige udfordringer og handicap, som ikke er i stand til at arbejde på fuld tid. Satsen for førtidspensionen varierer afhængigt af ens situation, og den reguleres årligt i forhold til inflationen. Hvis man modtager andre ydelser, kan det påvirke ens sats for førtidspensionen, og man kan også miste førtidspensionen, hvis ens helbredstilstand forbedrer sig betydeligt. Det er vigtigt at huske, at førtidspension er en midlertidig støtteordning, og at man bør arbejde på at forbedre sin helbredstilstand, hvis det er muligt, for at kunne vende tilbage til arbejdsstyrken på fuld tid.
See more here: thichvaobep.com
hvor mange kontanthjælpsmodtagere er der i danmark
Kontanthjælp er en økonomisk støtte til personer, der ikke har mulighed for at forsørge sig selv på grund af arbejdsløshed, sygdom eller andre årsager. Men hvor mange mennesker i Danmark modtager faktisk kontanthjælp?
Ifølge Danmarks Statistik var der i januar 2021 100.700 personer, der modtog kontanthjælp i Danmark. Dette tal er faldet sammenlignet med januar 2020, hvor der var 111.500 kontanthjælpsmodtagere i landet.
Betydningen af kontanthjælp i det danske samfund
I Danmark har kontanthjælp en vigtig rolle i at hjælpe mennesker i økonomisk nød og beskytte dem mod fattigdom. Det er ofte en midlertidig indkomst til dem, der søger arbejde eller gennemgår uddannelse, og det er også en måde at yde støtte til personer, der har mistet deres job på grund af sygdom eller andre uforudsete omstændigheder.
Men kontanthjælp spiller også en vigtig rolle i at støtte samfundet som helhed. Når folk ikke kan forsørge sig selv og deres familier, kan det skabe økonomiske problemer og øge behovet for andre offentlige tjenester, såsom sundhedsvæsenet og sociale ydelser. Hvis disse behov ikke opfyldes, kan det føre til øget kriminalitet og social uro.
Derfor har kontanthjælp en dominoeffekt på hele samfundet, og det er vigtigt at yde den nødvendige støtte for at skabe en sund og stabil økonomi.
Årsager til kontanthjælp
Der kan være forskellige årsager til, at nogen modtager kontanthjælp. Som nævnt kan det være på grund af arbejdsløshed, sygdom eller andre årsager. Det kan også skyldes, at nogen er single forældre, handicappet, eller at de er ude af stand til at arbejde på grund af alder eller andre personlige forhold.
Selvom kontanthjælp er en støttende løsning, har det også en begrænset holdbarhed på to år. Dette betyder, at modtagere af kontanthjælp skal være aktive i deres job- eller uddannelsesindsats for at blive på kontanthjælp i længere tid.
FAQs om kontanthjælp i Danmark
Hvad er definitionen af kontanthjælp?
Kontanthjælp er en økonomisk støtte, der gives til personer, der ikke har mulighed for at forsørge sig selv på grund af arbejdsløshed, sygdom eller andre årsager.
Hvad er det nuværende antal kontanthjælpsmodtagere i Danmark?
Ifølge Danmarks Statistik var der i januar 2021 100.700 personer, der modtog kontanthjælp i Danmark.
Hvordan er kontanthjælp finansieret i Danmark?
Kontanthjælp finansieres af den danske regering og betales fra statsbudgettet.
Hvordan er kontanthjælp forskellig fra andre ydelser?
Kontanthjælp adskiller sig fra andre ydelser, som for eksempel arbejdsløshedsdagpenge og integrationsydelse, som begge er tilknyttet fuldtidsbeskæftigelse. Kontanthjælp er imidlertid en støtte til personer, der ikke har mulighed for at arbejde på grund af årsager som sygdom eller personlige situationer.
Hvad er varigheden af kontanthjælp i Danmark?
Kontanthjælp kan gives i op til to år. Herefter skal modtageren være aktiv i job- eller uddannelsesmæssig indsats for at forblive på kontanthjælp.
Hvis du har spørgsmål om kontanthjælp og dets rolle i det danske samfund, kan du få yderligere information fra den danske regering og din lokale kommune.
førtidspensionister check
One of the most important aspects of being a förtidspensionist is the responsibility to regularly check in with the local municipality to verify one’s continued eligibility for benefits. In this article, we’ll explore the importance of this process, what it entails, and answer some common questions about förtidspensionister check.
Why Check In?
Förtidspension is intended to provide long-term financial support to those in need. However, the Danish government also recognizes that some people’s conditions may improve over time, or that new treatment options may become available. For this reason, all förtidspensionister are required to check in at least once a year to confirm that they still meet the eligibility criteria.
If a förtidspensionist’s condition has improved to the point where they are able to work again, they may be able to return to the workforce and their pension payments may be reduced or discontinued. Similarly, if new medical treatment options have become available that could help a person’s condition, the municipality may require them to try these treatments before continuing to receive förtidspension.
Ultimately, the goal of förtidspension is to provide support to those who truly need it, and to help individuals with disabilities to live as independently as possible. By requiring annual check-ins and regularly reviewing eligibility, the Danish government aims to ensure that the program is being used in the way it was intended.
What Does the Check-In Process Entail?
The check-in process for förtidspensionister varies depending on the individual’s specific situation and the policies of their municipality. Typically, however, the process involves meeting with a caseworker to review the person’s medical condition and any changes that have occurred since their last check-in. The caseworker will also review the person’s financial situation and assess their ability to work.
If the caseworker determines that the person is still eligible for förtidspension, they will continue to receive payments and any other benefits they are entitled to. If the person’s condition has improved and they are able to work, the caseworker may recommend vocational training or other support to help them find employment. In some cases, the person’s förtidspension may be phased out over time as they transition back into the workforce.
If the person’s condition has not improved, but the caseworker identifies new treatment options that could be beneficial, they may require the person to try these treatments before continuing to receive förtidspension. In some cases, individuals may also be required to undergo medical or psychological evaluations to further assess their eligibility.
FAQs
Q: How often do I need to check in as a förtidspensionist?
A: You are required to check in at least once a year to confirm your continued eligibility for förtidspension. However, your municipality may require more frequent check-ins depending on your specific situation.
Q: What happens if my condition improves and I am able to work again?
A: If your condition improves to the point where you are able to work again, you may be required to return to the workforce and your förtidspension payments may be reduced or discontinued. Your caseworker will work with you to develop a plan to transition back into the workforce.
Q: What benefits am I entitled to as a förtidspensionist?
A: In addition to monthly payments, you may be entitled to various benefits and services, including medical care, transportation assistance, and vocational training. Your caseworker can provide more information about what benefits you may be eligible for.
Q: What happens if I don’t check in?
A: If you do not check in as required, your förtidspension payments may be suspended or discontinued. It is important to stay up-to-date on check-ins to ensure that you continue to receive the support you need.
Q: Can I appeal a decision about my förtidspension eligibility?
A: Yes, if you disagree with a decision about your eligibility for förtidspension, you have the right to appeal the decision. Your caseworker can provide information about the appeals process and how to file a complaint.
Overall, the check-in process for förtidspensionister is an important part of the program’s goal of providing long-term support to those in need. By staying up-to-date on check-ins and regularly reviewing eligibility, the Danish government aims to ensure that the program is being used in a fair and effective way.
folkepensionister i danmark
Folkepensionister i Danmark: Hvem er de?
Alle borgere i Danmark er berettigede til at modtage folkepension ved fyldning af minimum 65 år. Det betyder dog ikke, at det er en garanteret indkomst, da der er flere faktorer, der spiller en rolle i, hvor meget folkemængden modtager som pension.
En af de mest afgørende faktorer er indkomst og opsparing. Folkepensionister, der har haft en høj indkomst eller opsparing i løbet af deres arbejdsår, modtager ofte mindre i folkepension end dem, der ikke havde en høj indkomst eller opsparing. Endvidere er der også forskellige kriterier, som lægger vægt på vedbordingernes relationer, boligsituation, helbredstilstand, arbejdstid og antallet af år, de har arbejdet.
Generelt set har folkepensionister i Danmark mulighed for at modtage en årlig pension på op til ca. 312.000 kroner. Men der er også mulighed for at modtage yderligere pension, såfremt borgeren har indbetalt i en privat pensionsopsparing eller forsikring. Det betyder dog ikke, at alle folkepensionister i Danmark modtager den samme mængde pension, det er forskelligt fra borger til borger.
Fordelene ved at være folkepensionist
Folkepensionister i Danmark har mange fordele. For det første giver det dem økonomisk tryghed og sikkerhed, og det sætter dem i stand til at betale for vigtige udgifter som f.eks. boligudgifter, mad og sundhedspleje. Det betyder også, at de kan nyde deres fritid og pensionisttilværelse, uden at de konstant skal tænke på pengene.
Der er også andre fordele ved at være folkepensionist. For det første kan de rejse for reducerede priser, og de kan også få gratis medicin. De har også privilegier i form af fritidsaktiviteter og kulturelle oplevelser i form af studiepriser og påklædnings-service, og nogle kommuner giver dem gratis offentlig transport.
Folkepensionister i Danmark kan også drage fordel af flere tilpasninger, der gør det nemmere at tage sig af også deres helbred. For eksempel kan borgerne modtage hjælp til at få rengøring, tøjvask og andre huslige opgaver, og de kan også få besøg af hjemmesygeplejen.
Det betyder også, at folkepensionisterne kan tage det mere roligt og bekymringsfrit i deres hjem og har mere tid til at tage sig af sig selv og deres helbred. Der er også forskellige foreninger og organisationer, som er rettet mod folkepensionister, og som giver dem mulighed for at møde andre folkepensionister og deltage i sociale arrangementer og aktiviteter sammen med dem.
Frequently Asked Questions
Q: Hvordan ansøger jeg om folkepension?
A: Borgerne kan ansøge om folkepension gennem borger.dk eller fysisk komme ned til kommunens borgerservice. Der er en masse information tilgængelig på borger.dk, som kan hjælpe borgerne med at forstå kravene, ansøgningsprocessen, og hvad de skal gøre, hvis de har spørgsmål og/eller bekymringer.
Q: Hvornår kan jeg ansøge om folkepension?
A: Folkepension kan ansøges om som tidligst 3 måneder før den dato, hvor borgeren fylder 65 år.
Q: Hvordan kan jeg tjekke min folkepensionsordning?
A: Folkepensionister kan tjekke deres folkepensionsordning ved at logge ind på borger.dk og se deres samlede pension. De kan også kontakte deres lokale kommune eller Folketingsmedlem for at få hjælp og information.
Q: Kan jeg også få folkepension, hvis jeg arbejder?
A: Ja, det er muligt at få folkepension, selvom man stadig arbejder. Men implementerede skatelovgivning kan dog være gældende, og det betyder, at en folkepensionist stadig har pligt til at arbejde op til et minimum. Derudover kan den opsparte folkepension også blive påvirket, hvis borgeren arbejder oven i folkepensionen.
Q: Hvem kan anmode om en forhøjelse af min folkepension?
A: Det er muligt for alle folkepensionister i Danmark at anmode om en forhøjelse af deres folkepension. Ansøgningen skal dog sendes til borger.dk eller fysisk komme til kommunens borgerservice for at få hjælp og vejledning til at ansøge.
Q: Hvad sker der med min folkepension, hvis jeg flytter til udlandet?
A: Folkepensionister, der flytter til udlandet, kan stadig modtage folkepension. Dette afhænger dog af destinationen og længden på opholdet. Der er specifikke regler og betingelser, som borgerne skal følge og overholde. Det kan også være nødvendigt at ansøge om tilladelse for at opholde sig i et andet land, så borgerne anbefales at sætte sig grundigt ind i de tilhørende regler og rådføre sig med deres lokale kommune for at undgå eventuelle problemer.
Images related to the topic hvor mange førtidspensionister er der i danmark
Article link: hvor mange førtidspensionister er der i danmark.
Learn more about the topic hvor mange førtidspensionister er der i danmark.
- Markant større tilgang til førtidspension – Danmarks Statistik
- Førtidspension satser 2023 og regler om arbejde og udbetaling
- Førtidspension – tilkendt efter 2003 – Borger.dk
- Hver 10. dansker over 40 år er på førtidspension
- Førtidspension – Læs satser for 2022 – Få Hjælp til din Økonomi. – DinGæld
- Folke- og førtidspensionister – Danmarks Statistik
- Ny analyse: Historisk mange får førtidspension | SMVdanmark
- Førtidspensionister efter område, ydelsestype, alder, køn og …
- Ny analyse: Historisk mange får førtidspension – SMVdanmark
- Førtidspension satser 2023 og regler om arbejde og udbetaling
- Kort: Så mange får førtidspension i din kommune – Altinget
- Rekordmange seniorer på seniorpension, førtidspension og …
- Hver 10. dansker over 40 år er på førtidspension
- Bestemmer forvaltningen om du får førtidspension?