hvor meget el bruger 2 personer
At vide, hvor meget el 2 personer bruger, er af stor betydning for at forstå og reducere ens energiforbrug. Frameldingen af fossilbrændstoffer, efterhånden som verden bevæger sig mod et mere bæredygtigt samfund, har påvirket den måde, vi bruger energi på. Derfor er det vigtigt at vide, hvor meget el 2 personer bruger, og hvor det bruges.
Når vi taler om elforbruget for 2 personer, kan det varierer meget afhængigt af hver persons livsstil, antallet af apparater i hjemmet, og om man har en varmepumpe eller bruger fjernvarme. På trods af dette kan vi give cirka estimater, der kan hjælpe dig med at forstå dit eget forbrug. Et hjem for 2 personer bruger typisk mellem 2.500 og 4.500 kWh om året, afhængigt af brugen af visse apparater og udstyr.
Hvilke apparater bruger mest strøm i hjemmet?
Når man ser på de mest energikrævende apparater i et hjem, er det vigtigt at tage et kig på de store elektroniske apparater såsom køleskab, ovn, og vaskemaskiner. Men også mindre apparater som computer, fjernsyn og lys står for en del af elforbruget i et hjem.
Køleskabet er typisk den største synder, når det kommer til elforbruget, og kan stå for op til 15% af det samlede elforbrug i et hjem. Ovn og vaskemaskiner tager også en del af kagen, da de bruger meget energi hver gang de bruges.
Hvordan kan man reducere elforbruget?
Der er mange måder, hvorpå man kan reducere elforbruget, og de fleste metoder involverer at ændre ens vaner og vaner i hjemmet. Én simpel måde at spare energi på er at slukke for lys og elektroniske apparater, når man ikke bruger dem. Det samme gælder for standby-tilstand på TV’et. Dette kan spare op til 10% af det samlede elforbrug i et hjem.
Brug af LED-pærer i stedet for glødepærer kan også have en effekt på elforbruget. LED-pærer bruger op til 80% mindre energi end glødelamper og kan spare en familie på to op til 60 kroner om året på elregningen.
Fjernelse af opladere fra stikkontakten, når de ikke bruges, og anvendelse af effektive værktøjer, såsom solpaneler, kan også bidrage til at reducere elforbruget i et hjem.
Hvor meget sparer man på energiforbruget ved at slukke for standby-tilstand på elektronik?
Som tidligere nævnt kan standby-tilstand på elektronik stå for op til 10% af det samlede elforbrug i et hjem. Ved at slukke for standby-funktionen og helt afbryde strømmen kan en familie på to spare mellem 300 og 500 kroner årligt.
Hvad er forskellen på LED- og halogenpærer i forhold til energiforbruget?
LED-pærer bruger op til 80% mindre energi end halogenpærer, og kan vare op til 25 gange længere. Halogenpærer udlejer også varme, hvilket ikke er tilfældet med LED-pærer. Det betyder, at halogenpærerer er mindre effektive og kan påvirke klimaanlæggets effektivitet.
Hvor meget påvirker brugen af el-vandvarmer elforbruget?
Brugen af elektrisk vandvarmer kan stå for op til 20% af det samlede elforbrug i et hjem med to personer. Det anbefales at have en energieffektiv vandvarmer, da dette kan reducerer elforbruget betydeligt.
Hvad er forskellen på et A++ og A+++ køleskab i forhold til energiforbruget?
A+++ køleskabe er overordnet mere energieffektive end A++ køleskabe og kan spare en familie på to op til 400 kroner pr. år. Desuden er A+++ køleskabe også miljøvenlige, da de bruger mindre energi. Hvor meget man kan spare, afhænger dog af antallet af mennesker i husstanden og forbruget af køleskabet.
Hvordan kan man reducere energiforbruget på hjemmekontoret?
Arbejder man ofte på hjemmekontoret, kan det involvere en del energiforbrug. En effektiv måde at reducere energiforbruget på hjemmekontoret på er at slukke for computeren, når den ikke er i brug, og brug af lyskilder med lavere effektniveau. En stikkontakt med timer kan også reducere energiforbruget markant.
Hvilke el-apparater kan man undvære i hverdagen for at reducere energiforbruget?
At reducere energiforbruget i hverdagen kan betyde at skære ned på unødvendige elektriske apparater. Én måde at reducere forbruget på kan være at undvære et varmt vand kar til fodbad og skære ned på tørretumblere og opvaskemaskiner. Hvor meget man kan spare ved at skære ned på disse apparater afhænger af hver enkelt families livsstil og forbrug.
FAQs:
– Hvor meget strøm bruger en familie med varmepumpe? En familie med en varmepumpe bruger typisk mellem 4.500 og 7.500 kWh om året.
– Hvad er normalt forbrug fjernvarme mwh? Fjernvarmeforbrug kan varierer meget alt afhængig af størrelsen på hjemmet og forbruget, men normalt ligger forbruget på mellem 7-14 MWh om året for et hjem med to personer.
– Hvor meget vand bruger en person om året? Hver person i Danmark bruger typisk ca. 44 m3 vand pr. år.
– Hvad er gennemsnit vandforbrug 2 personer pris? Gennemsnitligt bruger en familie på to personer 88 m3 vand om året, hvilket kan koste mellem 2.000 – 4.500 kroner.
– Hvor mange m3 vand bruger 2 personer? En familie på to personer bruger typisk omkring 88 m3 vand om året.
– Hvor meget vand bruger en familie? Vandforbruget varierer meget alt efter boligstørrelse, antallet af mennesker i husstanden, og forbruget. En familie med 4-5 personer kan f.eks. bruge op til 200 m3 vand om året.
– Vandforbrug pr person pris varierer alt efter vandprisen i ens region, men for en gennemsnitsfamilie kan vandomkostningerne udgøre mellem 2.000 og 4.500 kroner pr. år.
– Hvor meget koster el om måneden, hvor meget el bruger 2 personer? Elprisen afhænger meget af region, og hvor meget man bruger. En familie med to personer bruger typisk omkring 300- 600 kr. om måneden på elregningen.
Keywords searched by users: hvor meget el bruger 2 personer hvor meget strøm bruger en familie med varmepumpe, normalt forbrug fjernvarme mwh, hvor meget vand bruger en person om året, gennemsnit vandforbrug 2 personer pris, hvor mange m3 vand bruger 2 personer, hvor meget vand bruger en familie, vandforbrug pr person pris, hvor meget koster el om måneden
Categories: Top 72 hvor meget el bruger 2 personer
Så meget el og vand bruger en gennemsnitsfamilie
Hvad bruger 2 personer i el om måneden?
Så, hvad bruger 2 personer i el om måneden?
Som et grundlæggende estimat, Bruger to personer i Danmark omkring 2.000 kWh om året på el. Det svarer til omkring 166 kWh om måneden. Dette tal kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder størrelsen på husstanden, sæsonmæssige tendenser, apparater og apparatur, der bruges hyppigt, og selvfølgelig energieffektiviteten af hjemmet.
Nedenfor vil vi uddybe om, hvad der kan have indflydelse på et typisk elregning for to personer i Danmark.
Hvad påvirker typisk elregningen for to personer i Danmark?
Antal beboere
Elregningen for en husholdning vil sandsynligvis stige, jo flere beboere der er i husstanden. Hver person vil forbruge strøm på forskellige apparater, og dermed vil der samlet være et højere energiforbrug. Dette er især relevant i forhold til opvarmning og køling af husstanden, som har en stor indflydelse på elregningen. Hvis der er børn i husstanden, vil det også øge forbruget af apparater, der typisk bruger strøm, som fjernsyn og spillekonsoller.
Årstid
Årstiden spiller også en rolle i om en elregning er højere eller lavere end sædvanligt. Om vinteren, når det er koldere, vil elregningen typisk stige på grund af øget brug af opvarmning. Om sommeren, når det er varmere, vil elregningen typisk stige på grund af airconditionanlæg, ventilatorer og anden køling.
Størrelse af hjemmet
Fysisk størrelse af husstanden kan også påvirke elregningen. Jo større hjemmet er, jo mere energi vil det tage at køle og varme op, og jo flere apparater vil være til stede. Hvis et hjem er mere end 2 personer højt, vil det typisk også have flere badeværelser og flere apparater, der opvarmer og bruger strøm, som generelt vil hæve elregningen.
Brug af apparater
Fordelt på, hvilke apparater, der anvendes i hjemmet, vil også påvirke elregningen. Apparater som fjernsyn, mikrobølgeovne, brødrister og kaffemaskiner, fra små køkkenapparaters brug vil ikke påvirke elregningen så meget. Men når der er tale om apparater såsom vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, airconditionanlæg og ovne, vil energiforbruget øges markant.
Energieffektivitet
Energieffektivitet er afgørende for elregningen, da det sænker strømforbruget og dermed også elregningen. Hvis en husholdning har energieffektive apparater, har gode isoleringer og vinduer og en korrekt indstillet termostat, kan det gøre en stor forskel på elregningen.
FAQs om hvad to personer i Danmark bruger i el om måneden
1. Hvad er den gennemsnitlige elregning for to personer i Danmark?
Den gennemsnitlige elregning for to personer i Danmark er typisk mellem 800 og 1000 kr. om måneden.
2. Hvornår er den højeste elregning typisk i en husholdning?
Den højeste elregning vil typisk være i vintermånederne, hvor behovet for opvarmning af boligen gør en markant forskel, det samme gælder for en meget varm sommer, hvor kølende midler anvendes i stor omfang.
3. Hvad kan jeg gøre for at sænke husholdningens elregning?
Der er flere ting, du kan gøre for at sænke husholdningens elregning, herunder:
-Brug energivenlige apparater og pærer
-Sluk lys og elektroniske enheder, når de ikke er i brug
-Brug strømspareri hjemme
-Installer og konfigurer en termostat, der kan styre temperaturen i huset
-Minimaliser unødvendig brug af airconditionanlæg og varmeapparater
Konklusion
Elregninger kan variere afhængigt af en række faktorer, men som en tommelfingerregel Bruger to personer i Danmark omkring 2.000 kWh om året på el. Dette tal kan variere afhængigt af en husholdnings størrelse, årstid, antallet og hvilke specifikke apparater der anvendes i boligen og boligens energieffektivitet. Det er også vigtigt at huske på, at der er måder at reducere elregningen på – brug af energivenlige apparater og pærer, installation af termostater og strømsparing i hjemmet, for at nævne et par eksempler. Husk på disse tips og overvej hvor du kan spare i dit næste elregning.
Hvad er et normalt elforbrug for 1 person?
Det gennemsnitlige elforbrug i Danmark i 2020 var 3.487 kWh pr. person. Men der er mange faktorer, som påvirker dit personlige elforbrug, og det kan variere meget fra person til person. Et normalt elforbrug afhænger af mange faktorer som f.eks. størrelsen på dit hjem, om du bor alene eller sammen med andre, din livsstil og antal elektroniske enheder i dit hjem.
Den største faktor, der påvirker dit elforbrug, er størrelsen på dit hjem. Hvis du bor alene i en lille lejlighed, vil dit elforbrug sandsynligvis være meget lavere end en familie på fire med et stort hus. Et normalt elforbrug for en person varierer i rækkefølgen af 1.500 kWh til 4.000 kWh pr. år afhængig af din boligtype.
En anden faktor, der påvirker dit elforbrug, er dine daglige vaner og livsstil. Hvis du bruger mere tid hjemme, vil du sandsynligvis bruge mere elektricitet. Hvis du er en person, der arbejder hjemme eller studerer hjemme, vil dit elforbrug være højere end en person, der er væk fra hjemmet i de fleste timer af dagen.
Forestil dig, at du bruger 1 times tid om dagen på at se tv, din computer eller på din mobiltelefon efter skole eller arbejde, så vil dit elforbrug stige. På samme måde, hvis du lader dine elektroniske enheder og apparater være tændt hele tiden for ikke at skulle tænde dem fra bunden af hver gang, du vil bruge dem, vil der være en øget belastning på dit elforbrug. En opvaskemaskine bruger f.eks. typisk ca. 50-70 liter vand, når den kører en cyklus, og i gennemsnit kører en opvaskemaskine 1-2 gange om dagen.
En anden vigtig faktor, der påvirker dit elforbrug, er antallet af elektroniske enheder, der er til rådighed i dit hjem. Jo flere elektroniske enheder og apparater, jo højere dit elforbrug. Hvis du og din familie har en eller flere fjernsyn, pc’er, bærbare computere, spilkonsoller eller andre elektroniske enheder tændt i flere timer hver dag, vil dit elforbrug være højere.
For at afgøre, hvad der er et normalt elforbrug pr. person, skal du tage højde for alle disse faktorer. En god regel er at gøre det til en foranstaltning at tage et kig på dit elforbrug hver måned og sammenligne det med det samme tidspunkt sidste år. Vær opmærksom på, hvad der er dit gennemsnitlige på et årsbasis og prøv at reducere dit forbrug, hvor det er muligt og realistisk. På denne måde kan du spare penge, og du tager også hensyn til miljøet ved at reducere dine CO2-emissioner.
FAQ:
Q: Hvad er et elforbrug pr. person?
A: Et normalt elforbrug pr. person varierer i rækkefølgen af 1.500 kWh til 4.000 kWh pr. år afhængig af din boligtype.
Q: Hvad påvirker dit elforbrug?
A: Dit elforbrug påvirkes af faktorer som størrelsen på dit hjem, din livsstil og antal elektroniske enheder i dit hjem, du har til rådighed.
Q: Hvordan kan jeg reducere mit elforbrug?
A: Tænd og sluk for apparater, du ikke bruger, og vær opmærksom på det. Sørg for, at du slukker lysene, når du forlader et rum, brug energieffektive lamper og glødepærer, og tænk på at investere i energieffektive apparater og enheder.
Q: Hvor meget kan jeg spare på min elregning?
A: Du kan spare betydeligt på din elregning ved at fokusere på at reducere dit elforbrug og investere i energieffektive apparater og enheder. Du kan også overveje at skifte energileverandør, hvis du vil spare på din elregning.
Q: Hvad er energimærkning?
A: Energimærkning er et certifikat, som viser, hvor energieffektive dine apparater og enheder er. Mærkningen går fra A til G, hvor A er den mest energieffektive, og G er den mindst energieffektive.
See more here: thichvaobep.com
hvor meget strøm bruger en familie med varmepumpe
Det afhænger af flere faktorer som boligens størrelse og isoleringsevne, brugen af varmt vand og temperaturen på udetemperaturen. Generelt kan man sige, at varmepumper bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder som fossile brændstoffer.
En familie med en varmepumpe vil typisk bruge mellem 3500 og 5500 kWh om året til opvarmning, afhængigt af ovenstående faktorer. Det svarer til en strømregning på omkring 8000-12000 kr. om året. Det er vigtigt at huske, at selvom varmepumper bruger mindre energi end andre opvarmningsmetoder, så er det stadig en betydelig udgift for mange familier.
For at forstå, hvorfor varmepumper er mere energieffektive end andre opvarmningsmetoder, er det vigtigt at kende til deres funktionsmåde. Varmepumper fungerer ved at trække varmen ud af udeluften eller jorden og bruge den til at opvarme boligen. Det betyder, at varmepumpen kun bruger energi på at flytte varmen, ikke på at producere den.
Dette er i modsætning til eksempelvis oliefyr, som producerer varmen ved at brænde olie og derefter cirkulere den varme luft rundt i boligen. Denne proces kræver en større mængde energi, da man både skal bruge energi til at producere varmen og til at cirkulere den.
En anden fordel ved varmepumper er deres evne til at regulere temperaturen i boligen mere nøjagtigt end traditionelle opvarmningsmetoder. Varmepumper kan indstilles til at opvarme boligen til præcis den ønskede temperatur og derefter slukke automatisk, når temperaturen er nået. På den måde undgår man unødig opvarmning og sparer på energien.
FAQs om hvor meget strøm en familie med varmepumpe bruger
Hvor meget strøm bruger en varmepumpe om vinteren?
En varmepumpes årlige energiforbrug afhænger af mange faktorer, herunder størrelse og isolering af boligen samt temperaturen udenfor. Om vinteren vil varmepumpen forbruge mere energi end om sommeren, da der kræves mere varme for at opretholde en konstant temperatur i boligen. En familie med en varmepumpe kan forvente at bruge mellem 3500 og 5500 kWh til opvarmning om året, hvilket svarer til en årlig strømregning på omkring 8000-12000 kr.
Kan jeg bruge min varmepumpe til afkøling om sommeren?
Ja, mange varmepumper kan bruges til både opvarmning og afkøling af boligen. Om sommeren kan varmepumpen trække varmen ud af boligen og føre den ud i udeluften, hvilket giver en kølende effekt. Det kan være en omkostningseffektiv måde at afkøle boligen på, da det bruger mindre energi end traditionelle airconditionanlæg.
Hvor længe holder en varmepumpe?
Holdbarheden af en varmepumpe afhænger af forskellige faktorer, herunder kvaliteten af selve varmepumpen, installationen af det og den generelle vedligeholdelse af varmepumpen. Generelt kan man sige, at varmepumper har en levetid på mellem 15 og 20 år, men nogle kan holde endnu længere. Det er vigtigt at få varmepumpen vedligeholdt regelmæssigt for at forlænge dens levetid og mindske risikoen for reparationsomkostninger.
Hvilken type varmepumpe er bedst?
Der er flere forskellige typer af varmepumper til rådighed, herunder luft-til-luft-varmepumper, jordvarmepumper og luft-til-vand-varmepumper. Den bedste type afhænger af boligens størrelse og isolering, samt de personlige behov og præferencer. Luft-til-luft-varmepumper er den mest almindelige type i Danmark, da den er nem at installere og kræver ikke ligeså meget plads som jordvarmepumper.
Kan jeg spare penge ved at installere en varmepumpe?
Ja, mange familier kan spare penge på deres energiregning ved at skifte til en varmepumpe. Selvom selve investeringen i varmepumpen kan være en stor udgift, kan besparelsen på energien over tid betale sig selv tilbage. Derudover er der forskellige støtteordninger til rådighed for at hjælpe med at dække de initiale omkostninger ved at installere en varmepumpe.
Konklusion
I Danmark er varmepumper blevet en populær løsning til opvarmning af boliger, da de er mere energieffektive end traditionelle opvarmningsmetoder. En familie med en varmepumpe vil typisk bruge mellem 3500 og 5500 kWh om året til opvarmning, afhængigt af boligens størrelse og isoleringsevne. Det er vigtigt at huske, at selvom varmepumper bruger mindre energi end andre opvarmningsmetoder, så er det stadig en betydelig udgift for mange familier.
Der er flere faktorer, der påvirker hvor meget strøm en varmepumpe bruger, herunder temperaturen udenfor og brugen af varmt vand. Generelt er varmepumper mere energieffektive end andre opvarmningsmetoder, da de kun bruger energi på at flytte varmen, ikke på at producere den. Derudover kan varmepumper regulere temperaturen i boligen mere nøjagtigt end traditionelle opvarmningsmetoder, hvilket undgår unødig opvarmning og sparer på energien.
normalt forbrug fjernvarme mwh
Fjernvarme er en måde at opvarme vores hjem og virksomheder på ved at bruge varmt vand, som transporteres gennem rør fra et centralt varmeværk til bygningerne. Det betyder, at hver gang du tænder for varmen eller åbner for vandhanen, så får du fjernvarme.
Normalt forbrug af fjernvarme er udtrykt i enheden Megawatt-timer (MWh) og kan variere afhængigt af en række faktorer som antal beboere i husstanden, bygningens størrelse, udendørstemperatur og klimaforhold. Men hvad er et normalt forbrug af fjernvarme, og hvad skal du holde øje med?
Hvad er normalt forbrug af fjernvarme?
Det normale forbrug af fjernvarme kan variere for hver enkelt husstand og virksomhed, men som en tommelfingerregel kan man sige, at et normalt årsforbrug af fjernvarme i en standardhusstand på 120 kvadratmeter er 10-15 MWh.
Med en højere beboerantal eller større hus kan du forvente et højere varmeforbrug. Et typisk årsforbrug for en familie på fire i en villa på 200 kvadratmeter kan for eksempel være omkring 20-25 MWh.
Når det kommer til virksomheder, afhænger forbruget af størrelsen og typen af ejendom samt virksomhedens aktiviteter og produktion. Et hotel, privat hospital eller et stort indkøbscenter vil eksempelvis have et højere varmeforbrug end et mindre kontor eller butik.
Hvordan påvirker klimaet fjernvarmeforbruget?
Fjernvarmeforbruget er i høj grad påvirket af klimaet og vejrforholdene, og derfor kan forbruget variere fra år til år. Jo koldere vintrene er, desto mere varme er der brug for til opvarmning. I milde vintre med høj luftfugtighed vil der være mindre behov for varme, og forbruget vil derved falde.
Det er også vigtigt at huske på, at opvarmning af varmt vand tegner sig for en stor del af fjernvarmeforbruget. Jo flere personer der bor i husstanden, jo mere vand vil der være behov for at opvarme, og forbruget vil derved stige.
Hvad kan du gøre for at reducere dit fjernvarmeforbrug?
Der er mange måder at reducere sit forbrug af fjernvarme på, og samtidig spare på varmeregningen. Nogle af de enkleste foranstaltninger inkluderer:
– Termostat styring: Installer en termostat i hjemmet eller på arbejdspladsen, så varmen kun tænder, når temperaturen falder under en bestemt grænse.
– Isolering: Sørg for at dit hjem eller virksomhed er ordentligt isoleret, så varmen ikke går tabt gennem vinduer, døre eller tag.
– Vinduer: Udskift gamle, utætte vinduer med energieffektive vinduer, der forhindrer varmetab.
– Ventilation: Installer et passende ventilationssystem, så luften i huset udskiftes, men samtidig ikke slipper for meget varme ud.
– Service: Sørg for at dit fjernvarmeanlæg bliver serviceret regelmæssigt for at sikre en optimal og effektiv drift.
– Brug mindre varme: Brug tøj og tæpper til at holde varmen, og tænk over, om temperaturen kan sænkes et par grader uden at gå på kompromis med komforten.
Bygningernes energiforbrug står for en stor del af den samlede CO2-udledning, og der er et stort behov for at reducere varmeforbruget. Men det kan være en udfordring at tage hånd om det, især i gamle bygninger, hvor renovering og modernisering kan være dyrt. Ved at tage små skridt i det daglige, kan man dog stadig gøre en forskel og spare både penge og CO2-udledning.
FAQs
Q: Hvad koster fjernvarme pr. MWh?
A: Priserne for fjernvarme kan variere afhængigt af område og leverandør. Men som regel ligger prisen på fjernvarme mellem 500-700 kr. pr. MWh.
Q: Hvorfor er fjernvarme bedre end individuel opvarmning?
A: Fjernvarme er en mere energieffektiv og miljøvenlig måde at opvarme bygninger på end individuel opvarmning, da varmen produceres på en central placering og transporteres via rør til bygningerne. Dette betyder, at der er mindre energitab under transporten, og det er derfor mere økonomisk og bæredygtigt.
Q: Er det muligt at producere sin egen varme og stadig være forbundet til fjernvarmenettet?
A: Ja, det er muligt at producere sin egen varme fra solpaneler, varmepumper eller andre kilder og stadig være forbundet til fjernvarmenettet. Dette kaldes også for fjernvarme supplering og kan være en måde at være mere energieffektiv og spare penge på varmeregningen.
Q: Hvordan påvirker det høje el- og oliepriser fjernvarmeprisen?
A: Fjernvarmeprisen er ofte afhængig af priserne på el og olie, da disse kilder ofte udgør en del af fjernvarmeproduktionen. Hvis priserne på el eller olie stiger, kan det derfor også påvirke fjernvarmeprisen.
Images related to the topic hvor meget el bruger 2 personer
Article link: hvor meget el bruger 2 personer.
Learn more about the topic hvor meget el bruger 2 personer.
- Sammenlign dit elforbrug | Tag testen her | andelenergi.dk
- Hvor meget strøm bruger en familie? – Norlys
- Normalt Elforbrug → Hvad bruger danskerne i gns. på El? – OK
- Hvor meget el bruger en dansker i gennemsnit? – Energi Fyn
- Hvor meget strøm bruger en ovn? Se det her – FindEnergi.dk
- Så meget el, vand og varme bruger en familie i gennemsnit
- Hvad er et normalt strømforbrug? Få et stabilt forbrug nu. – EWII
- Hvor meget strøm bruger en familie? – Norlys
- Normalt Elforbrug → Hvad bruger danskerne i gns. på El? – OK
- hvor meget strøm bruger en husstand? – Gasel.dk
- Gennemsnitlig elforbrug for 2 personer i 2023
- Sammenlign dit elforbrug med gennemsnittet → – Elberegner.dk
- Hvor meget el bruger en dansker i gennemsnit? – Energi Fyn
- Hvad er et normalt elforbrug? Få svar omkring dit strømforbrug!